

2 lagano dimljene goveđe kobasice
2 rajčice
1 zelena paprika
nekoliko klipića mladog kukuruza
40 dag kuhanog graha
1 manja glavica luka
1 veća mrkva
sol, papar
par kapi Tabasco umaka
po želji ulja i octa
malo peršina
1 čajna žličica senfa

1. Kobasice narežite na kolutiće i lagano popecite na tavi bez dodavanja masnoće. Pustite neka se ohlade.
2. Mrkvu operite, kratko prokuhajte i narežite na kockice.
3. Operite i narežite rajčice, papriku i luk. Kukuruzne klipiće također možete narezati na kolute.
4. Nasjeckajte peršin i iscijedite ohlađeni kuhani grah.
U zdjeli za salatu pomiješajte sve pripremljene sastojke. Posolite, popaprite.
U čaši napravite marinadu od ulja, octa, senfa i par kapi Tabasca (ne pretjerujte da ne bi trebao protupožarni aparat!), te prelijte preko salate.

©2008-2009 Sandrine

Nema komentara:
Objavi komentar